Asáf-Emlékkoncert AZ ÉLŐ Kövekkel

Nagyon izgalmas projekttel készültünk a Reformáció 500 évében. A kommunizmus legvadabb éveiben kockázatokkal és mellékhatásokkal működő keresztyén ifjúsági zenekar, az Asáf zenei örökségének szeretnénk emléket állítani az Élő Kövekkel. Vendégeink lesznek a zenekar egykori tagjaiból is néhányan, felcsendülnek a régi dalok, de elhangzanak az Élő Kövek saját dalai is. Jó lesz, főleg ha velünk leszel!

“Ki vagyok én? Ki vagy te? Ember? Állat? Gép? Micsoda árny e világ csupasz falán? Érted-e léted? Érted-e önmagad? Hol a szabadság? Mi a függetlenség? Hol vagyunk? Hogy kerültünk ide? Mint egy égő bábszínház a nyílt óceánon…vajon hol vagyunk? Nem tudjuk, csupán SOS jelzéseket adunk az árvaság századik szélességi, és a magány századik hosszúsági fokáról.” (ASÁF)

A tékozló fiú történetébe ágyazva szólalnak meg az ASÁF -dalok október 22-én este. Az Élő Kövek – Living Stones így állít emléket a Reformációnak. Szeretettel hívunk, ünnepelj velünk!

 

S ha nem tudsz jelen lenni élőben, akkor szeretettel ajánljuk Élő Közvetítésünket! De ha csak egy mód van rá, gyere el, legyél itt velünk élőben!

 

 

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma – és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő finanszírozásával valósult meg az EGYH-16 Program keretében.

A projekt azonosítószáma: REB-17-PROG-0337.