Lesi Ifjúsági Tábor 2018 – Változások(k)

2018. szeptember 4. | Kategória: hírek, média | Nincs hozzászólás

Nagyon áldott 10 napot tölthettünk együtt az ifivel az elmúlt héten Lesen. Erdély különböző területeiről voltak fiatalok, néhány Magyarországi fiatallal együtt, közel kétszázan.

Lehetőségünk volt elcsendesedni és az Úrra figyelni, valamint együtt örülni az Ő jelenlétében.

A tábor idei címe a VÁLTOZÁSOK. Ennek kapcsán hallhattunk Jákób történetéről a délelőtti előadásokon, amit részletesen átbeszélhettünk a kiscsoportokon. Hallhattunk arról a kiválasztó Istenről, Akinek jól meghatározott terve van mindannyiunkkal, Akivel találkozhatunk, Aki ígéretet tesz, Aki gondot visel rólunk és mutatja az utat, Akihez vissza lehet térni, ha elvesztél, Aki nem vádol, hanem kegyelmesen átölel szeretetével.

Délutánonként pedig evangélizációs alkalmakon hallhattunk a Lélek fegyverzetéről, amit nagyon fontos felölteni mielőtt elindulunk az úton, aztán megtanultunk kiáltani az Úrhoz, és nem kevesebbet kérni Tőle, mint a lehetetlent. Ha kiáltunk Isten válaszol a visszhangban. Mindemellett elmondták, hogyan válhatunk tanítványból mesterré.

Nagyon csodálatos volt időt tölteni Isten és az Ő gyermekei közösségében. Különböző szórakoztató délutáni alkalmakon is részt vehettünk, valamint nagyon áldott tábortüzes programjaink is voltak. Az idei túrán a Bagolykőt látogattuk meg, amint néhányan ugyan megszenvedtünk de mindent kárpótolt, hogy gyönyörködhettünk egy olyan tájban, amiben felismertük Isten keze munkáját. 

Számomra személyesen nagyon sokat jelentett ez a tábor, az Isten szólt hozzám minden egyes nap, és láttam azt, hogy milyen vagányul munkálkodott mindenkiben.

Beszámoló: Kocsis Bernadett

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *

Menü