2018. október 20 – Ifjúsági Csendesnap – Keresztutak

2018. november 2. | Kategória: hírek, média | Nincs hozzászólás

A kéci ifjusági csendesnapunk szombat reggel kezdődött. Szendviccsel és teával vártuk a különböző településekről érkező csapatokat.

A regisztráció ezzel párhuzamosan folyt, s aki nem akart kint kint ácsorogni,beülhetett a gyülekezeti terembe berendezett teaházba. Tökéletes helyszín a társalgásra, s nem mellesleg, rengeteg terméket lehetett vásárolni.

Miután mindenki megérkezett, bevonultunk a templomba, ahol egy magyarországon élő misszionárius, Balázs Kornél szolgált. Egy nagyon áldott és fiatalos előadást hallhattunk, ami úgy gondolom, hogy egyaránt üzent a keresőknek is.

A program következő pontja,természetesen egy kis szünet után, az ebéd volt. Átvonoltunk az iskolába, ahol elfogyasztottuk az ennivalót.

Újabb szünet következett, ami esélyt adott arra, hogy jókat beszélgessünk egymással.

Ahogy lejárt a szünetre szánt idő, visszamentünk a templomba, ahol elmondták, hogy az alternatív programok hol lesznek megtalálhatóak, amire felíratkozhattak a szünetekben a résztvevők.

Volt választási lehetőség bőven: társasjátékok, imaséta és egy fantasztikus előadás is. Nagyon kellemesen telt ez az idő is.

Zárásként egy dicsőitésen vehettünk részt, amit a Névetelen Band-nek köszönhetünk.

Az egész alkalom nagyon hangulatos és feltöltő volt.

 

Beszámoló: Balogh Hanni

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *