Vizită în Norvegia

2020. február 17. | Kategória: hírek, Kécenlét, média | Nincs hozzászólás

În perioada 17-20 februarie 2020, patru persoane din cadrul Asociației Caritas Eparhial Oradea și Asociația Kécenlét vor efectua o vizită de studiu în Molde (Norvegia) la organizația Skyhoyt Live Scene.

Vizita este organizată în cadrul Apelului pentru Inițiative bilaterale și are ca scop identificarea partenerilor pentru proiectele în parteneriat cu țările donatoare, dezvoltarea acestor parteneriate și pregătirea unei aplicații pentru un proiect în parteneriat pentru programul Dezvoltare Locală, Apelul 4, finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene.

Vizita se va organiza la invitația domnului Pal Henning Ilstad, fondator și director executiv al organizației Skyhoyt Live Scene.

Muncipiul Marghita este Promotorul proiectului, iar Asociația Kécenlét și Asociaţia Caritas Eparhial Oradea sunt parteneri selectați. Obiectivul proiectului este creșterea gradului de utilizare a serviciilor sociale de către grupuri vulnerabile din 2 comunități dezavantajate socio-economic din Județul Bihor, și creșterea nivelului de satisfacție al acestora cu privire la calitatea serviciilor, pentru creșterea calității vieții acestora pe termen lung.

 

 

          

 

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Írd be a kódot, hogy megtudjuk, hogy nem vagy-e robot *

Menü